ÁSZF


ltalnos Szerződsi s Regisztrcis Felttelek


Regisztrci előtt, krjk, olvasd el az alábbiakban felsorolt feltteleket, a Főoldal s a Segtsg/Kapcsolat menpontot. A regisztrci a jelen felttelek, a Főoldal s a Segtsg/Kapcsolat menpontban felsoroltak elfogadst jelenti.

Partnerprogramunk clja a klcsns fejlőds, de mint minden rendszernek, ennek is lehetnek rejtett hibi. Ennek okn nem kvnunk tbb oldalt megtlteni az esetlegesen idevg jogszablyokkal. Javaslatok, problmk, vits gyek esetn llunk mindenki rendelkezsre, de jogi vitt nem kvnunk indtani a rendszer hibájából vagy félreértésből eredő esetleges krokrt.

A rendszer az eLitius FREE Affiliate Management Software-t hasznlja. A szoftver hibjbl eredő esetleges krokrt felelőssget nem tudunk vllalni.

A jutalk kifizetse havonta trtnik, de minimum 10.000,-Ft-onknt.
Amennyiben a regisztrci a regisztrált partnernek járó első 10.000,-Ft el nem rse / kifizetse előtt sznik meg (akár a partner által, akár az Ezoterikus.kvek Online Shop Partnerprogram felfüggeszése, beszüntetése, vagy a regisztráció visszavonása okán - melynek jogát az Ezoterikus.kvek Online Shop fenntartja), gy a csatlakozsi jutalk s a ltogati bnusz visszavonsra kerlnek, s csak az elrt forgalmi jutalkok (rtsd: az tirnytott vsrl ltal tett tnyleges vsrls utn jr jutalk) kerlnek kifizetsre. Ezen esetben a 10.000,-Ft alatti tutals vagy postai kifizets dja a jutalkbl levonsra kerl.

A partnerprogramba val regisztrci nincs hatrokhoz ktve, azonban a jutalk kifizetsnek djmentessgt csak belfldre (Magyarorszgra) vllaljuk, egyb esetben pedig bankunk aktulis "bankon kvl devizban s klfldre forintban" kondcijnak megfelelően, mely jelenleg 0,1%, de min. 2.200,-Ft (2011.06.27.). A jutalk klfldre trtnő kifizetsnek djmentessgt mg Paypalos utals mellett tudjuk vllalni.

A 100. - illetve a 2011.11.09-e előtt regisztrtak esetben az 50. s a 100. - ltogat utn jr bnusz csak az egyedi s nem a visszatrő ltogatk szmllsra vonatkozik.

Az egyedileg elksztett hirdetsekrt felelőssget nem vllalunk s fokozottan felhvjuk minden partner figyelmt, hogy az egyedileg ksztett hirdets feleljen meg a hatlyos jogszablyoknak, illetve krjk, hogy azokat egyeztessk le velnk az affiliate.ezoterikuskovek@gmail.com e-mail cmen.

Hirdetseink, bannereink trvnybe, kzzlsbe, vagy egyb, megkrost mdon trtnő kihelyezsnek felelőssge a hirdetst kihelyező személyt terheli. A hirdetseink, bannereink kihelyezsnek felelőssge s esetleges kltsge - ha van ilyen -, a kihelyező partnert terheli (rtsd: pldul fizető hirdető oldalon val kihelyezsnek kltsge).

Az Ezoterikus.kvek Online Shop Partnerprogramja fenntartja magnak a jogot, hogy a regisztrcit elutastsa s/vagy visszavonja.

Az Ezoterikus.kovek Online Shop Partnerprogramja a jelen oldalon felsorolt felttelek megvltoztatsnak jogt fenntartja.


« Vissza az előző oldalra