ÁSZF


Általános Szerződési és Regisztrációs Feltételek


Regisztráció előtt, kérjük, olvasd el az alábbiakban felsorolt feltételeket, a Főoldal és a Segítség/Kapcsolat menüpontot. A regisztráció a jelen feltételek, a Főoldal és a Segítség/Kapcsolat menüpontban felsoroltak elfogadását jelenti.

Partnerprogramunk célja a kölcsönös fejlődés, de mint minden rendszernek, ennek is lehetnek rejtett hibái. Ennek okán nem kívánunk több oldalt megtölteni az esetlegesen idevágó jogszabályokkal. Javaslatok, problémák, vitás ügyek esetén állunk mindenki rendelkezésre, de jogi vitát nem kívánunk indítani a rendszer hibájából vagy félreértésből eredő esetleges károkért.

A rendszer az eLitius FREE Affiliate Management Software-t használja. A szoftver hibájából eredő esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

A jutalék kifizetése havonta történik, de minimum 10.000,-Ft-onként.
Amennyiben a regisztráció a regisztrált partnernek járó első 10.000,-Ft el nem érése / kifizetése előtt szünik meg (akár a partner által, akár az Ezoterikus.kövek Online Shop Partnerprogram felfüggeszése, beszüntetése, vagy a regisztráció visszavonása okán - melynek jogát az Ezoterikus.kövek Online Shop fenntartja), úgy a csatlakozási jutalék és a látogatói bónusz visszavonásra kerülnek, és csak az elért forgalmi jutalékok (értsd: az átirányított vásárló által tett tényleges vásárlás után járó jutalék) kerülnek kifizetésre. Ezen esetben a 10.000,-Ft alatti átutalás vagy postai kifizetés díja a jutalékból levonásra kerül.

A partnerprogramba való regisztráció nincs határokhoz kötve, azonban a jutalék kifizetésének díjmentességét csak belföldre (Magyarországra) vállaljuk, egyéb esetben pedig bankunk aktuális "bankon kívül devizában és külföldre forintban" kondíciójának megfelelően, mely jelenleg 0,1%, de min. 2.200,-Ft (2011.06.27.). A jutalék külföldre történő kifizetésének díjmentességét még Paypalos utalás mellett tudjuk vállalni.

A 100. - illetve a 2011.11.09-e előtt regisztrátak esetében az 50. és a 100. - látogató után járó bónusz csak az egyedi és nem a visszatérő látogatók számlálására vonatkozik.

Az egyedileg elkészített hirdetésekért felelősséget nem vállalunk és fokozottan felhívjuk minden partner figyelmét, hogy az egyedileg készített hirdetés feleljen meg a hatályos jogszabályoknak, illetve kérjük, hogy azokat egyeztessék le velünk az affiliate.ezoterikuskovek@gmail.com e-mail címen.

Hirdetéseink, bannereink törvénybe, közízlésbe, vagy egyéb, megkárosító módon történő kihelyezésének felelőssége a hirdetést kihelyező személyt terheli. A hirdetéseink, bannereink kihelyezésének felelőssége és esetleges költsége - ha van ilyen -, a kihelyező partnert terheli (értsd: például fizető hirdető oldalon való kihelyezésének költsége).

Az Ezoterikus.kövek Online Shop Partnerprogramja fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációt elutasítsa és/vagy visszavonja.

Az Ezoterikus.kovek Online Shop Partnerprogramja a jelen oldalon felsorolt feltételek megváltoztatásának jogát fenntartja.


« Vissza az előző oldalra