Szerencseszütyő - szerencse talizmán

Horoszkópkövek szerint » Rák (06.22-07.23.) - Aventurin|Talizmánok, amulettek|Hatások kövek szerint » Aventurin|Hatások kövek szerint » Citrin|Hatások kövek szerint » Holdkő|Képgaléria » Aventurin

Ár:1990,-HUF

Kattintson a képre a nagyításhoz.

 

Postai levélben rendelhető.

 

Minden féldrágakőnek megvan a maga élő energiája, rezgése. A jószerencse sok kőnek a része, de van, amikor érdemes ezeket kombinálni.
Maga a szerencse fogalma kissé misztikus köntösbe burkolódzik, többnyire úgy vélekedünk a szerencséről, mint számunkra kedvező helyzetről, helyzetek sorozatáról. De az élet egy paradoxon és árnyék csak fény nélkül nem lehet, azaz az éltető fénnyel együtt jár az árnyékos oldal is. Szerencse nem csak az, ha valami kellemes dolog történik velünk, mert a pozitív változást is többnyire a nehéz helyzetek hozzák meg. Tehát szerencse az is, ha egy krízishelyzetet megfelelően kezelve sikeresen felülkerekedünk. Mi teszi hát szerencséssé a szerencsés embert? Az EGYENSÚLY, a HARMÓNIA!
Ne feledje! Problémák és gondok mindig lesznek - azokat semmilyen talizmán vagy amulett nem űzi el -, hisz azok az élet sava-borsa, melyek nélkül tán nem is lenne élet – vagy legalábbis rettenetesen unalmas lenne. Azonban az ezekhez való hozzáállásunk, a jó idők kiélvezése, vagy éppen a nehezebb időszakok átvészelésének mikéntje már nem mindegy. Legyünk mindig harmóniában önmagunkkal!
Ebben segít a szerencsét hozó talizmán szütyő aventurin-citrin-holdkő kombinációja.
Az 5cmx6cm-es, díszes szütyő tartalma 1db aventurin marokkő, 1db citrin marokkő és 1db holdkő marokkő.