Vásárlási feltételek

A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.


Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru kézhezvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
Postai utánvéttel tett megrendelés mellett a megrendelés át nem vétele esetén a postai utánvét költsége a vevőt továbbra is terheli!
(Utánvétellel feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni!)

A vevő elállása esetén az áru ellenértékét (a postaköltséget nem) haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül kerül visszatérítésre.

Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük vissza a vételárat. Sérült, viseletes áru esetén az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Adatvédelem

A szerződés teljesítése érdekében adatai archiválásra kerülnek, melyet harmadik félnek nem adunk át és az Adatvédelmi törvénynek megfelelően kezelünk.

 

 

A kövek mindennapi kezelése/használata

Minden féldrágakő esetében javasolt annak levétele fürdés előtt, tekintettel arra, hogy többségük porózus szerkezetű. Alvás alatt szintén nem javasoljuk semmilyen nyaklánc/ékszer viselését, nehogy beleakadjon a nyaklánc/karkötő a párnába, huzatba, stb.